Tilføjelse af Facebook-pixel til dine events

Sørg for at du allerede har oprettet en Facebook-pixel på din Facebook annoncør-konto, inden du starter. Sådan gør du.

Ved at indstille din pixel til din Billetto-profil vil du sikre dig, at din pixel sporer alle dine nuværende og kommende events. Sådan gør du:

Indstilling af pixel for alle dine events:

1. Gå til din Kontooversigt - ikonet til venstre for dit profilbillede oppe i højre hjørne af skærmen
  2. Gå til Facebook i sidepanelet til venstre
  3. Indsæt din Facebook Pixel ID og klik Update

Det kan tage op til 24 timer for Facebook at registrere trafik fra dit Facebook-pixel. Du kan nu sætte kampagner op baseret på dine events og spore konverteringer af Køb.

Hvis du kun vil spore salg fra ét event på din Billetto-konto kan du også indsætte pixelkoden til et enkelt event. Sådan gør du:

Indstilling af pixel for ét event

1. Gå til Kalender (øverst-venstre) og klik på Administrer på det event du gerne vil tilføje din pixel til.
  2. Gå til Indsights (venstre side)
  3. Klik på Facebook Pixel (højre side)
  4. Indsæt din Facebook Pixel ID inde i feltet og klik på Update

Det kan tage op til 24 timer for din Facebook-pixel at blive synlig på din Facebook annoncør-konto. Du kan derefter bruge din pixel til at spore Køb til dit event via kampagner på din Facebook-konto.

Hvilken data bliver sendt til Facebook?

Ved at indsætte din Facebook-pixel i Billetto sikre du, at 2 “Facebook Pixel standard event” bliver sendt til Facebook.

• “Sidevisninger” (alle visninger af sider, som har din FB Pixel ID)
  • “Purchase” (Alle billetkøb til events, som har din FB Pixel ID)