Hvordan skanner jeg billetter med en USB-skanner?

Guide USB-skanning af billetter:

Du vil i guiden her blive introduceret til hvordan du skanner dine billetter til dit arrangement ved brug af en USB skanner. At bruge en USB skanner er både effektivt og præcist ligesom appen, du sparer tid plus vil du få noget brugbart statistik til efter eventet er afholdt.

1. Hvordan finder du din arrangørnøgle?

Hvis du allerede har en arrangørnøgle, eller du skal til at skanne billetter for nogle andre, så kan du klikke her for at komme direkte til event manageren. Her taster du arrangørnøglen, terminalens navn eller nummer som beskrevet forneden.

Hvis du ikke ved hvor du finder din arrangørnøgle, skal du gøre følgende: Logge ind på din Billettoprofil, klikke kalender øverst til venstre, dernæst event manager i venstre side af skærmen. Hvis du ikke har genereret din arrangørnøgle skal du klikke generer arrangørnøgle, derefter gå længere ned af siden og klikke på ikonet internet, her åbner siden sig hvor du kan indtaste arrangørnøglen, terminalens navn eller nummer:

1. Event Manager

Her vil event manageren vise dig alle dine kommende arrangementer eller den arrangør du skal skannebilletter for, husk derfor altid at vælge det rette arrangement.

Når du er klar til at skanne klikker du på den blå skanner kasse.

1. Skanning af billetter

Du er nu klar til at skanne dine billetter, du vil derfor få dette vindue frem:

Du kan altid se når en billet er skannet korrekt, den vil sige følgende: Billetten med .... er skannet korrekt.

Hvis den allerede er skannet vil den sige: Billetten med .... er allerede skannet.

Hvis det ikke er en billet til det rette arrangement: Billetten med ..... blev ikke fundet.

1. Kan du ikke skanne billetten

Nogle gange kan skannerne godt drille, og kan derfor ikke indlæse barkoden, dette kan der være forskellige årsager til.

Du kan derfor istedet søge på personen under feltet Tickets hvis du søger på navn, e-mail eller ordre nummer vil personens ordre dukke. Du kan her vælge hvilken billet/billetter der skal skannes ind.