Kan jeg finde Billetto events via appen, når jeg er i udlandet?

Ja. Det kan du.

Når du tilmelder dig Billetto er dine events bundet til det land, som du har registreret kontoen i.

For at se events i andre lande skal du klikke på "Profil" (smiley-ikonet), vælge "Indstillinger" og klik på "Land". Herefter vælger du hvilket land, du gerne vil se events for (i øjeblikket kan du vælge mellem Danmark, Norge, Sverige, UK, Holland og Tyskland) og klikker derefter på "Skift" øverst i højre hjørne.

Herefter kan du søge på events i de lande, du har valgt.