Hvordan kan jeg tjekke billetter i døren?

Der er flere måder det kan gøres på:

1. Du kan printe en automatisk genereret gæsteliste og bruge den til at tjekke navne/mailadresser/ordreID/billetID i døren.

For at få adgang til gæstelisten skal du logge ind på din Billettokonto og klikke på 'kalender' i øverste venstre hjørne af skærmen. Herefter trykker du 'Administrer' på det event du vil have adgang til hvorefter du kommer til 'Eventoversigten'. Fra listen af muligheder på venstre side af skærmen vælger du 'Gæsteliste' hvorefter du kan vælge forskellige formater.

2. Du kan scanne billetter i døren ved at benytte vores Billetto app (som er gratis). Den er tilgængelig til IOS systemer (I-phones and I-Pads) og Android. Du går bare ind og downloader Billetto appen og indsætter din arrangørnøgle og så er du klar!

3. Du kan tage imod printede billetter.