Hvordan kan jeg tjekke billetter i døren?

Der er flere måder det kan gøres på:

1. Du kan printe en automatisk genereret gæsteliste og bruge den til at tjekke navne/mailadresser/ordreID/billetID i døren.

For at få adgang til gæstelisten skal du logge ind på din Billettokonto og klikke på 'Mine events' i øverste venstre hjørne af skærmen. Herefter trykker du 'Administrer' på det event du vil have adgang til hvorefter du kommer til 'Del event siden'. Fra listen af muligheder i menuen til venstre vælger du 'Anmod om gæsteliste' hvorefter du kan vælge forskellige formater.

2. Du kan scanne billetter i døren ved at benytte vores Billetto app (som er gratis). Den er tilgængelig til IOS systemer (I-phones and I-Pads) og Android. Du går bare ind og downloader Billetto appen og indsætter din arrangørnøgle og så er du klar!

3. Du kan tage imod printede billetter.