Hvordan kan jeg tjekke billetter i døren?

Der er flere måder hvorpå du kan tjekke billetter i døren til dit event. For neden nævner vi de muligheder du har for at tjekke billetter i døren.

1. Du kan printe en automatisk genereret gæsteliste og bruge den til at tjekke navne/mailadresser/ordreID/billetID i døren.

Du finder gæstelisten ved at gøre følgende:

• Logger ind på din Billetto profil
  • Klikker mine events
  • Klikker administrer på det ønskede event (hvis du har et tilbagevende event klikker du events og derefter administrer på det ønskede børneevent)
  • Her finder du feltet gæsteliste og rapporter til venstre
  • Du finder gæstelisten og beder om at få den ønskede fil tilsendt til din email

2. Du kan også skanne billetterne i døren ved at benytte vores Billetto app (som er gratis). Den er tilgængelig for alle IOS og Android enheder. Du går bare ind og downloader Billetto appen og indsætter din arrangørnøgle og så er du klar. Du kan også skanne billetter ind, ved at bruge vores online skanningsmulighed med USB skanner. For flere guides om skanning klik her.

3. Du kan også bare tage imod printede billetter fra dine gæster.

Note: Husk det er bedst at logge ind med arrangørnøglen, hvis du vælger at skanne billetter i døren, specielt hvis i er flere som skanner, og det ikke er dig som ejer af din profil der logger ind med email og adgangskode.