Kan jeg tilføje mine Billetto-events på min hjemmeside?

Ja, du kan!

Billetto genererer automatisk en 'widget' til hver af dine events som kan indlejres på din egen hjemmeside. For at finde 'widget'en' skal du logge ind på din Billetto konto og klikke på 'Mine events' i øverste højre hjørne. Herefter klikker du på 'Administrer' ud for det relevante event og klikker derefter på Marketing og  'Del Event'. Under 'Indsæt en widget på din hjemmeside' kan du se der er en kasse med en meget lang indlejringskode. Kopier og indsæt denne kode når det behøves på din hjemmeside.

Når dine kunder klikker på den tilføjede 'widget' på din hjemmeside vil de blive viderestillet til billetsalget på Billettos hjemmeside og købet vil herefter blive gennemført gennem Billettos betalingspartnere.

Del flere events på din hjemmeside

Hvis du har flere events og du ønsker at vise dem alle på din side, kan du vælge del profil hvor alle dine events ligger. Du finder denne ved at klikke på din 'profil' øverst til højre og herefyer profiloverblik. herefter markedsføring, og så del profilofil.