Kan jeg tilføje mine Billetto-events på min hjemmeside?

Ja, du kan!

Billetto genererer automatisk en 'widget' til hver af dine events som kan indlejres på din egen hjemmeside. For at finde 'widget'en' skal du logge ind på din Billetto konto og klikke på 'Kalender' i øverste venstre hjørne. Herefter klikker du på 'Administrer' ud for det relevante event og klikker derefter på 'Del Event' på venstre side af skærmen. Under 'Tilføj På Din Hjemmeside' er der en mulighed der hedder 'Billet-widget'. Når du klikker på den kan du se en forhåndsvisning af hvordan det vil se ud med en 'widget' når den er tilføjet samt den pre-genererede 'widgetkode'. Kopier og indsæt denne kode når det behøves.

Når dine kunder klikker på den tilføjede 'widget' på din hjemmeside vil de blive viderestillet til billetsalget på Billettos hjemmeside og købet vil herefter blive gennemført gennem Billettos betalingspartnere.

Del flere events på din hjemmeside

Hvis du har flere events og du ønsker at vise dem alle på din side, kan du vælge del profil hvor alle dine events ligger. Du finder denne ved at klikke på din 'profil' øverst til højre, her kan du se en blå knap under dit baggrundsbilled der hedder 'del profil', den klikker du på og gør på samme måde som ovenstående vejledning.