Hvorfor virker mit link ikke?

Links der ikke virker kan skyldes flere årsager, f.eks.:

• Et event der er gemt som kladde og endnu ikke er udgivet
  • Et afsluttet event der ikke længere findes på Billetto
  • Et event der har ændret webadresse
  • Et event der er blevet slettet

Hvis du leder efter dit eget event burde du kunne finde det, hvis du logger ind på Billetto og klikker på "Kalender" øverst til venstre. Derefter vil du kunne se en liste over dine events. Hvis listen er tom kan du forsøge at ændre det fra "Kommende events" til nogle af de andre muligheder i toppen af siden for at se dit event.

Hvis du alligevel ikke kan finde dit event, kan du kontakte os på telefonen eller sende os en mail, så vil vi være dig behjælpelig.