Hvordan henter jeg mine billetter?

Når dit køb er gennemført, vil en bekræftelse automatisk blive sendt til din emailadresse. Dine billetter vil være at finde i en PDF-fil, som er vedhæftet i denne email. For at downloade billetterne, skal du klikke på den vedhæftede fil, hvorefter du vil kunne åbne dem på din mobil eller computer. Dette kræver dog, at du har en opdateret version af fx Adobe Acrobat Reader.

Du kan også logge ind på din Billetto konto og klikke på 'Mine billetter' øverst til højre på skærmen. Her vil du kunne se (og downloade) alle de billetter, du har købt.

Hvis du stadig ikke kan hente dine billetter, så tøv ikke med at kontakte vores support team som vil være dig behjælpelig.