Jeg har ikke modtaget tilbagebetalingen endnu. Hvad gør jeg?

Refunderinger har en behandlingstid på op til 5 bankdage. Så hvis du læser dette inden de 5 bankdage er gået, er det højst sandsynligt derfor, du ikke har fået dine penge tilbage på din konto endnu.

Hvis du læser dette efter varigheden af 5 bankdage, så anbefaler vi dig lige at dobbelttjekke kontoen tilbage fra den dato, hvor du købte billetten. Vi gør opmærksom på, at refunderingsbeløbet kun dækker billetten. Det vil sige, beløbet er eksklusiv gebyrer, eventuelle forsikringer og/eller eventuelt tilkøb af SMS-bekræftelse.

Hvis du stadig ikke kan lokalisere din refundering, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi ud af, hvor dine penge er.