Hvordan begrænser jeg billetsalget?

Der er 2 mulige måder at begrænse billetsalget.

1. Specificér det maksimale antal billetter pr billettype f.eks 200 voksenbilletter, 200 børnebilletter osv.

2. Skab din billettype og sæt et valgfrit antal i boksen med "Antal Billetter". Når eventen er offentliggjort trykker du på 'kalender' øverst i venstre hjørne af skærmen. Herefter klikker du på 'Administrer' ud fra det valgte event. Af listen på venstre side af skærmen under kategorien 'Pre-event' kan du vælge "Max Antal Billetter". Derefter vil du være i stand til at vælge det totale antal billetter der kan sælges på tværs af billettyper.

Bemærk: Hvis du vælger nr 2 er det ikke mulgt at begrænse en bestemt billettypes salg til under den totale antal billetter.