Hvordan begrænser jeg billetsalget?

Der er 2 mulige måder at begrænse billetsalget.

1. Specificér det maksimale antal billetter pr billettype f.eks 200 voksenbilletter, 200 børnebilletter osv.

2. Skab din billettype og sæt et valgfrit antal i boksen med "Antal Billetter". Når eventen er offentliggjort trykker du på 'Mine events' øverst i venstre hjørne af skærmen. Herefter klikker du på 'Administrer' ud fra det valgte event. Af listen på venstre side af skærmen under kategorien 'Avancerede indstillinger' kan du vælge 'Kapacitet'. Derefter vil du være i stand til at vælge det totale antal billetter der kan sælges på tværs af billettyperne.

Note: Hvis du vælger mulighed nr 2 er det ikke muligt at begrænse antallet på bestemte billetttyper, da den kapacitet du har sat vil overskrive det antal du muligvis har sat under oprettelsen. Du kan ikke fortryde denne handling igen når den først er slået til.