Kan jeg klone et event til at lave et lignende event?

Ja du kan! Log ind på din Billettokonto og klik på "Kalender" i øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg den rette kategori i toppen af siden, eksempelvis "afsluttede events" du vil her kunne se en liste af dine afsluttede events. Hvis du scroller ned til det event du er interesseret i at klone, klikker du blot på "Dubliker event" ikonet:

Herefter kan du så taste de opdaterede informationer på eventet og udgive det.