Kan jeg klone et event til at lave et lignende event?

Ja du kan! Log ind på din Billettokonto og klik på 'Mine events' øverst til højre. Vælg den rette kategori i menuen til venstre, eksempelvis "afsluttede events" du vil her kunne se en liste af dine afsluttede events. Hvis du scroller ned til det event du er interesseret i at klone, klikker du blot på "Dubliker event" ikonet:

Herefter kan du så taste de opdaterede informationer på eventet og udgive det.

Note: Husk at ændre datoen for billetterne under "advancerede instillinger" på møllehjulet til højre for billetten, inden du udgiver eventet, sådan så datoen på billetterne passer med event datoen.