Hvor kan jeg se hvor mange billetter der er blevet skannet?

For at se hvor mange billetter der er blevet skannet skal du logge ind på din Billettokonto og klikke på Mine events øverst til venstre. Herefter vælger du dit event og trykker på "Administrer".

Du befinder dig nu på 'Del event siden'. Herefter scroller du ned til Deltagere > skanningsstatistik, så kan du se den samlede oversigt over skannede billetter.

Her vil du kunne se en graf som viser det samlede antal skannede billetter samt en tidslinie.