Kan jeg få en daglig rapport med hvor mange billetter der er blevet solgt?

Det kan du sagtens. Når du er logget ind på Billetto skal du klikke på 'kalender' i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik på 'Administrer' ved det event som du ønsker rapportering på. Det tager dig til eventoversigten.

Rul ned til bunden af eventoversigten for at finde underoverskriften "Daglig rapport".

Sæt et hak ved "Aktiveret" og indsæt email adresse(r) som du ønsker den daglige rapport skal sendes til.