Kan jeg få en daglig rapport med hvor mange billetter der er blevet solgt?

Det kan du sagtens. Når du er logget ind på Billetto skal du klikke på 'Mine events' i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik på 'Administrer' ved det event som du ønsker rapportering på. Det tager dig til Oversigten. Gå herefter til Gæsteliste & Rapporter, klik på tilføj og tilføj de ønskede e-mail adresser og klik derefter GEM.