Hvordan tilføjer eller opdaterer jeg mine bankoplysninger?

For at kunne udbetale dine events har Billetto brug for dine bank informationer.

For at tilføje eller opdatere bankoplysninger skal du blot logge ind på din Billettokonto og

1. Gå til din Kontooverblik - ikonet til venstre for dit profilbillede oppe i højre hjørne af skærmen
2. Gå til "Bankinformationer" i det venstre sidepanel
3. Tilføje eller redigere bankoplysningerne
4. Klik på "Opdater dine bankoplysninger"
5. Efterfølgende kan du enten "Gå tilbage for at redigere" dine oplysninger eller "Bekræft og opdater bankindstillinger" ved at klikke på den respektive knap.

NB: Hvis du endnu ikke har offentliggjort et event kan du ikke se fanen "Kontooversigt", da denne kun optræder på en arrangørs profil.