Hvordan kan jeg dele mit event med mine gæster?

Du kan dele dit event med dine gæster på forskellige måder. Enten via Facebook & Twitter eller ved at tilføje en "widget" på din hjemmeside.

Du kan tilføje en 'widget' til din hjemmeside ved at klikke på 'Kalender' > 'Adminstrer' > 'Del Event' > 'Billet-widget'.

For at dele gennem sociale medier klikker du på 'Kalender' øverst til venstre, herefter 'Administrer' og så 'Del event'. Her kan du klikke enten på Facebook- eller Twitter-knappen og eventen kommer frem på din tidslinie.