Hvordan kan jeg planlægge billetsalget?

Du kan planlægge dit event til at blive offentliggjort på en bestemt dato og du kan også vælge forskellige datoer, hvor hver enkelt billettype bliver sat til salg.

For at planlægge dit event til en senere dato skal du blot vælge "Udgiv Senere" øverst på eventformularen og derefter vælge hvilken dato den skal udgives.

For at planlægge hvornår dine billetter skal sættes til salg, skal du trykke på tandhjulssymbolet på højre side af skærmen ved siden af hver enkelt billettype når du er inde og oprette eventet eller inde for at redigere i det. Herefter kan du vælge dato for hvornår hver enkelt billettype skal sættes til salg.