Hvordan indsamler jeg donationer til mit event?

Hvis du vil indsamle donationer fra billetkøbere til dit velgørenhedsevent har du 2 muligheder.

1. Vælg "Donation" som billettype og lad dine gæste vælge hvor meget de vil donere.

2. Fastsæt et donationsbeløb ved at vælge billettypen "Entrébillet". Herefter ændrer du beskrivelsen(navn) til "Donation" eller hvilken som helst anden beskrivelse du ønsker.

Bemærk venligst at Billettos billetgebyr gælder til begge billettyper. Du kan vælge hvorvidt billetgebyret er lagt til billetprisen eller inkluderet i den samlede pris ved at klikke på tandhjulssymbolet på højre side af skærmen.