Jeg har købt en forkert billet. Hvad gør jeg?

Det er desværre ikke muligt at få ombyttet sine billetter. Hvis du opdager, at du har købt de forkerte billetter kan du gå ind og købe de rigtige og derefter kontakte os ved at klikke her, hvorefter vi vil refundere de forkerte billetter.

Husk at oplyse dit gamle og nye 'Ordre id' som findes på din(e) billet(ter) eller i din ordre bekræftelsesmail. Dette vil hjælpe os med at gøre hele processen meget hurtigere.

Vær opmærksom på: Ved refunderinger refunderes bookinggebyret ikke. Online kortgebyrer vil ikke blive refunderet. Refunderingen kan tage 3-5 bankdage, før de vil kunne ses på din konto.