Jeg har købt en forkert billet. Hvad gør jeg?

Det er desværre ikke muligt at få ombyttet sine billetter. Hvis du opdager, at du har købt de forkerte billetter kan du gå ind og købe de rigtige og derefter kontakt arrangøren af eventet med krav om refundering samt oplysninger om din bestilling (bestillingsnummer findes både på din billet og i din mail med ordrebekræftelsen). Husk at oplyse dit gamle og nye 'Ordre id' som findes på din(e) billet(ter) eller i din ordrebekræftelsesmail. Dette vil hjælpe os med at gøre hele processen meget hurtigere.

Vær opmærksom på: Bookinggebyret og online kortgebyrer vil ikke blive refunderet, kun billetprisen. Refunderingen kan tage 3-5 bankdage, før det vil kunne ses på din konto.