Hvornår modtager jeg billetindtægterne fra mit event?

Udbetaling af afsluttede arrangementer sker 3-5 bankdage efter arrangementet er afholdt.

• Dagen hvor arrangementet bliver afholdt er ikke inkluderet i de 3-5 bankdage.
  • Bankhelligdage og weekender er ikke kategoriseret som bankdage.

Når Billetto har sat arrangementet til udbetaling, skal din bank ind og godkende den overførsel der er sat igang. Det er meget forskelligt fra bank til bank hvor ofte de accepterer disse overførsler, det kan i nogle tilfælde tage op til 5 bankdage før de godkender overførslen og pengene er på din konto.

Husk at indsætte eller opdatere dine kontooplysninger ved at klikke kontooverblik øverst til højre, dernæst bankinformationer og opdater når dette er gjort.