Hvornår modtager jeg billetindtægterne fra mit event?

Afsluttede arrangementer bliver sat til udbetaling 3-5 bankdage efter arrangementet er afholdt.

• Dagen hvor arrangementet bliver afholdt er ikke inkluderet i de 3-5 bankdage.
  • Bankhelligdage og weekender er ikke kategoriseret som bankdage.

Når eventet er sat til udbetaling hos Billetto, kan det tage 1-3 bankdage før pengene ses på ens konto, da bankerne har forskellige proces behandlinger af dette.

Husk at indsætte eller opdatere dine kontooplysninger ved at klikke kontooverblik øverst til højre, dernæst bankinformationer og opdater når dette er gjort.