Hvornår modtager jeg billetindtægterne fra mit event?

Afsluttede arrangementer bliver sat til udbetaling 3-5 bankdage efter arrangementet er afholdt.

• Dagen hvor arrangementet bliver afholdt er ikke inkluderet i de 3-5 bankdage.
  • Bankhelligdage og weekender er ikke kategoriseret som bankdage.

Når eventet er sat til udbetaling hos Billetto, kan det tage 1-3 bankdage før pengene ses på ens konto, da bankerne har forskellige proces behandlinger af dette.

Husk at indsætte eller opdatere dine kontooplysninger ved at gøre følgende

1. Klikke profiloverblik øverst til højre

2. Klikke betalingsmuligheder til venstre

3. Klikke på bankoplysninger (husk at vælge danmark for bankland)

4. Gem eller opdater i bunden når du er færdig

Note: Hvis du har anvendt tilbagevendende events så vil alle dine børneevents blive udbetalt en efter en, og ikke på en gang. Men for hver gang de slutter.