Hvordan sletter jeg et oprettet event?

Du kan ikke slette et event, men du kan vælge at aflyse eventet, ved at trykke 'Mine events' i øverst til højre, og derefter trykke på skraldespandssymbol på dit event. Du skal dog være opmærksom på at billetkøbere og inviterede gæster vil få en mail om aflysningen, og hvis nogen gæster har købt billet, vil billetprisen blive refunderet til billetkøberens kort indenfor 3-5 hverdage, men billetgebyret refunderes ikke.

Som arrangør skal du også være opmærksom på, at din gæsteliste med navn, email osv. til deltagerne, vil forsvinde når du aflyser et event, så denne er meget god at hente ned inden så du ikke mister informationen.

 

Note: Du kan kun aflyse offentlige events, det vil sige events der ligger som kladde kan ikke aflyses før de er udgivet, kun udgivede events kan aflyses.