Hvordan sletter jeg et oprettet event?

Du kan ikke slette et event, men du kan vælge at aflyse eventet, ved at trykke 'Kalender' i øverste venstre hjørne, og derefter trykke på skraldespandssymbol på dit event. Du skal dog være opmærksom på at billetkøbere og inviterede gæster vil få en mail om aflysningen, og hvis nogen gæster har købt billet, vil billetprisen blive refunderet til billetkøberens kort indenfor 3-5 hverdage, men gebyret refunderes ikke.

Som arrangør skal du også være opmærksom på, at din gæsteliste med navn, email osv. til deltagerne, vil forsvinde når du aflyser et event.