Hvordan tidsindstiller jeg mit billetsalg?

Du styrer selv hvornår du ønsker at åbne og lukke salget af billetter. Det gør du ved at gå til 'Kalender' øverst til venstre trykke 'Rediger'. Herefter går du til dine billetter. Under hver billet du opretter kan du trykke på 'Avancerede Indstillinger' (Tandhjulet) til højre. Nu ruller der en række nye muligheder frem, deriblandt 'Billetsalg startdato' og 'Billetsalg slutdato'. Herunder kan du sætte datoerne for hvornår dit billetsalg skal starte og slutte.