Hvor finder jeg min gæsteliste?

Du kan løbende følge med i hvem der har købt billet til dit event ved at logge ind med din bruger og klikke på 'Kalender' øverst til venstre, trykke 'Administrer' og derefter "Gæsteliste". PDF-gæstelisten er print-venlig og ideel til anvendelse i døren til at tjekke af når dine gæster ankommer. CSV/Excel-filen er mere detaljeret og indeholder flere informationer, bl.a. e-mail på billetkøbere.

Du kan også se listen over dine enkelte ordre samt refundere eller gensende billetter til dine gæster under “Ordrer”.