[VIDEO] Hvordan opretter jeg et event?

1. Tryk 'Opret Event' i menuen foroven og udfyld de relevante data i hvert enkelt trin.
  2. Derefter kan du enten gemme din eventside eller klikke 'Udgiv nu', hvis du vil have din eventside og dit billetsalg online med det samme.
  3. Når du har trykket 'Gem' eller 'Udgiv nu' skal du enten logge ind, eller oprette en bruger. Eventet vil så blive tilknyttet din bruger, og du kan senere logge ind og rette dit event, se gæsteliste, følge med i billet-omsætning mv.