Billetto's app for arrangørere

Du kan finde Billettos app i app-store. Download appen og log ind med din Billettoprofil for at administrere dine events.

For at få adgang til arrangør-profilen skal du blot trykke på "smiley face" ikonet nederst til højre og vælg "Skift til arrangør".

Mobilappen giver dig mulighed for:

1. At scanne billetter til dit event.

2. Checke dine gæster ind ved hjælp af den interaktive gæsteliste.

Når du har sat scanneren op til telefonen skal du vælge "Søg kunder" og søg efter din gæsts navn på listen.

3. Følge billetsalget for dit event.