Billetto's app for arrangørere

Billettos app er tilgængelig på både iOS og Android-enheder. Du kan logge ind på appen med log in-oplysningerne til din Billettobruger og begynde at administrere dine Billetto-events.

Features på iOS-enhed:

1. Scan billetter for dit event

2. Check gæster ind ved hjælp af en interaktiv gæsteliste
Følg trinene i "Scan billetter"-guiden og vælg "Attendee search" for at åbne den interaktive gæsteliste.

3. Følg billetsalget for dit event
Tryk blot på det event som du gerne vil se billetsalget for og scroll ned for at se alle tallene.

"Sælg billetter"-muligheden er ikke tilgængelig på iOS på nuværende tidspunkt, men vil blive tilføjet inden længe.

Android device features:

1. Scan billetter for dit event

2. Check gæster ind ved hjælp af en interaktiv gæsteliste
Følg trinene i "Scan billetter"-guiden og vælg "Attendee search" for at åbne den interaktive gæsteliste.

3. Følg billetsalget for dit event
Tryk blot på det event som du gerne vil se billetsalget for og scroll ned for at se alle tallene.

4. Sælg billetter til dit event i døren
Vælg det det event som du gerne vil sælge billetter til og tryk på "Sælg billetter". Du vil herefter kunne vælge de tilgængelige billetter. Vælg den billetoption som du ønsker at lave en transaktion for og vælg betalingsmetoden: Kontant eller Kreditkort (hvis du bruger en ekstern terminal). Vælg til sidst billetkøberens emailadresse for at sende billetkvitteringen.