[VIDEO] Hvordan skanner jeg billetter til mit event via appen?

Du kan skanne billetter til dit event ved at bruge Billettos app på din iPhone eller iPad.

Sådan skanner du billetter med en enkelt iPhone

1. Åben Billettos app og log ind på din konto.

2. Skift til arrangør ved at trykke på "smiley"-ikonet nederst til højre på iOS eller menu muligheden øverst til venstre på Android.

3. Vælg det relevante event du vil skanne billetter for og tryk på "Scan billetter" under eventnavnet.

4. Du vil herefter blive bedt om at tilføje et terminal-navn. Terminal-navnet vil hjælpe dig med at identificere hvilke enheder som billetterne bliver skannet på. Vælg terminalens navn og du er klar til at skanne billetter eller tjekke gæster ved at benytte den interaktive gæsteliste. Du kan også se antallet af billetter, som bliver skannet, i realtid.

Hvis du vil tilføje en anden iPhone til at skanne billetter kan du tilføje en "medarbejder-skanner" på en anden enhed.

1. Åben Billetto appen på den telefon du vil bruge og log ind på din billetto-konto.

2. Tryk på "smiley"-ikonet på iOS eller "Menu" på Android og vælg "Indtast organiser key". Du kan finde "organiser key" i "" under din Billettoprofil på appen.

3. Vælg terminalens navn (du kan evt. bruge navnet på den person som skanner) og så er du klar til at skanne billetter.

Billettos app kan hjælpe dig med at administrere dit event: find ud af hvor mange billetter der er blevet skannet, undgå kø ved at skanne billetter eller tjek gæster ind via den interaktive gæsteliste og beslut dig for om der er brug for hjælp i døren på travle aftener.