[VIDEO] Hvordan scanner jeg billetter til mit event via appen?

Du kan scanne billetter til dit event ved at bruge Billettos app på din iPhone eller iPad.

Sådan scanner du billetter med en enkelt iPhone

1. Åben Billettos app og log ind på din konto.

2. Skift til arrangør ved at trykke på "smiley"-ikonet nederst til højre på iOS eller menumuligheden øverst til venstre på Android.

3. Vælg det relevante event du vil scanne billetter for og tryk på "Scan billetter" under eventnavnet.

4. Du vil herefter blive bedt om at tilføje et terminal-navn. Terminal-navnet vil hjælpe dig med at identificere hvilke enheder som billetterne bliver scannet på. Vælg terminalens navn og du er klar til at scanne billetter eller tjekke gæster ved at benytte den interaktive gæsteliste. Du kan også se antallet af billetter, som bliver scannet, i realtid.

Hvis du vil tilføje en anden iPhone til at scanne billetter kan du tilføje en "medarbejder-scanner" på en anden enhed.

1. Åben Billetto appen på den telefon du vil bruge og log ind på din billetto-konto.

2. Tryk på "smiley"-ikonet på iOS eller "Menu" på Android og vælg "Indtast organiser key". Du kan finde "organiser key" i "Event Manager" sektionen under din Billettoprofil på appen.

3. Vælg terminalens navn (du kan evt. bruge navnet på den person som scanner) og så er du klar til at scanne billetter.

Billettos app kan hjælpe dig med at administrere dit event: find ud af hvor mange billetter der er blevet scannet, undgå kø ved at scanne billetter eller tjek gæster ind via den interaktive gæsteliste og beslut dig for om der er brug for hjælp i døren på travle aftener.