Billettos app for billetkøbere

Du kan finde Billettos app i App store. Download app'en og log ind med din eksisterende Billetto-profil, eller opret en profil, for at få adgang til Billettos nyeste eventlister og billetter samt muligheden for at gemme de billetter, du har købt.

Her er hvad du kan bruge Billettos mobil app til:

1. Få det fulde overblik over Billettos events

Surf mellem de forskellige kategorier og find den næste store begivenhed i nærheden af dig. Vælg den kategori, du er interesseret i, find det event, der kunne have interesse. Klik på eventen for flere detaljer og billetkøb.

2. Køb billetter, gem events til senere eller del med venner

Du kan købe din billet direkte gennem Billettos app. Du klikker bare på "Køb billet", vælg det antal billetter du ønsker at købe, indtast derefter dine kreditkort oplysninger og gennemfør betalingen.

Hvis du ikke ønsker at købe billetten med det samme, men gemme eventet til senere, kan du klikke på hjerte-ikonet til højre for eventbilledet. Du kan finde frem til de events, du er interesseret i, ved at klikke på smiley-ikonet i øverste højre hjørne.

Du kan også dele linket til eventet med dine venner. Du klikker bare på ikonet i øverste højre hjørne af eventsiden. Så kan du sende linket via messenger, WhatsApp, beskeder eller en anden applikation.

3. Brug mobil billetten

Uanset om du køber en billet via Billettos hjemmeside eller app, vil den altid være at finde i din Billetto app, hvis du er logget ind på den samme konto, som du købte din billet med. Klik på billetsymbolet for at se de billetter, du har købt. Klik herefter på billetten for at få den elektroniske billet samt stregkoden frem, som scannes i døren.

Hvis du afholder et event, kan du bruge samme app til at scanne billetter i døren og samtidig holde styr på dit billetsalg.