Hvordan køber jeg en pladsbillet på Billetto?

Du køber en pladsbillet på Billetto på samme måde, som du ville købe en normal billet, med undtagelse af et ekstra led, hvor du skal vælge din plads.

1. Find eventet, som du ønsker at købe billetter til, og tryk på "Find Billetter".

2. Vælg først, hvilken sektion du ønsker at sidde i, og vælg dernæst dine ønskede sæder ved at trykke på dem (De grå sæder er allerede taget). Tryk på "Accepter" efter du har foretaget dit valg.

3. Log in på din Billetto-konto for at afslutte ordren. Hvis du endnu ikke har én, kan du registrere dig med din mailadresse eller Facebook-konto. Vælg, om du ønsker at tilføje en afbudsforsikring til billetten, før du trykker på "Næste".

4. Indtast dine kortoplysninger og tryk på "Indsend betaling" for at afslutte købet.

Du vil kort efter modtage en bekræftelsesmail med dine billetter. Hvis du ikke modtager en mail, kan du kontakte Billetto support. Tjek evt. dit spamfilter forinden.

Stadig ikke helt med?
Tjek vores udvidede guide til køb af pladsbillet