Hvordan kan jeg integrere min Billetto-konto med Goggle Analytics?

Opdatering: Fra og med den 23. november 2016 vil vi sørge for, at alle betalingsgateways registreres som billetto.com i Google Analytics. Dette betyder, at der kun er et "Referral Exclusion" domæne som skal tilføjes manuelt.

--

Billettos integration med Google Analytics tilbyder stor indsigt i dine brugeres adfærd, hvordan hver billettype sælger og hvilke kanaler der genererer traffik til din side.

De følgende slides er delt op i 2 dele; den første del viser hvordan man skaber og integrerer dit Google Analytics trackingID på dit event og den anden del forklarer hvordan du kan tolke de målinger du får og hvordan du kan bruge det fremadrettet.

Del 1: Hvordan du sætter Google Analytics op på Billetto

Del 2: Hvordan du analyserer og bruger data fra Google Analytics på Billetto