Er det muligt at have flere roller knyttet til én konto?

Ja, det er muligt at tilføje flere forskellige roller til en fælles Billetto arrangør-konto. Sådan gør du:

1. Klik på "Profiloverblik" - ved at køre hen over dit navn øverst til højre.
2. Klik på "Arrangør" til venstre i menuen
3. Klik derefter på "Rollestyring"
4. Klik på tilføj til venstre, Indtast navn, Emailadresse og den rolle som personen, du tilføjer, skal have. Her kan du finde et overblik over tilladelser som hver af rollerne har. (NB: Det er pt. ikke muligt at tilføje allerede eksisterende Billettobrugere til nye roller)
5. Klik "Gem"
Herefter vil rollen være synlig i bunden af siden.

Bemærk: Den tilføjede person modtager en email, hvorfra der kan oprettes et personligt password.