Er det muligt at have flere roller knyttet til én konto?

Ja, det er muligt at tilføje flere forskellige roller til en fælles Billetto arrangør-konto. Sådan gør du:

1. Klik på dit Kontooverblik - ikonet til venstre for dit profilbillede, oppe i højre hjørne af skærmen
2. Klik på "Rollestyring" i det venstre sidepanel
3. Indtast navn, Emailadresse og den rolle som personen, du tilføjer, skal have. Her kan du finde et overblik over tilladelser som hver af rollerne har. (NB: Det er pt. ikke muligt at tilføje allerede eksisterende Billettobrugere til nye roller)
4. Klik "Tilføj"
Herefter vil rollen være synlig i bunden af siden.

Bemærk: Den tilføjede person modtager en email, hvorfra der kan oprettes et individuelt password.