Hvordan ændrer jeg e-mailadressen til min Billettokonto?

For at ændre din kontos e-mailadresse skal du logge ind på din nuværende Billettokonto og klikke på dit kontonavn i øverste højre hjørne af skærmen.

Her kan du ændre din personlige e-mailadresse som du logger ind med når du skal ind på Billetto. Du skal dog bekræfte ændringen ved at indtaste din adgangskode. Herefter skal du klikke på din offentlige profil og så "Rediger", hvor du også her skal ændre din e-mailadresse og så klikke på "Opdater".

Din e-mail vil nu være opdateret på hele profilen.

Note: Hvis en konto allerede eksisterer med den e-mailadresse som du er ved at skifte til, vil du se en fejlmeddelelse og din ændring vil ikke blive gemt.