Hvordan ændrer jeg emailadressen til min Billettokonto?

For at ændre din kontos emailadresse skal du logge ind på din nuværende Billettokonto og klikke på dit kontonavn i øverste højre hjørne af skærmen. Herfra kan du klikke på knappen 'Rediger' som du ser til højre under dit profilfoto.

Dette fører dig hen til sektionen 'Personlige informationer', hvor du kan ændre din emailadresse. Du skal bekræfte ændringen ved at indtaste din adgangskode.

Bemærk: Hvis en konto allerede eksisterer med den emailadresse, som du er ved at skifte til, vil du se en fejlmeddelelse og din ændring vil ikke blive gemt.