Hvordan ændrer jeg emailadressen til min Billettokonto?

For at ændre din kontos emailadresse skal du logge ind på din nuværende Billettokonto og klikke på dit kontonavn i øverste højre hjørne af skærmen.

Her kan du ændre din personlige email adresse som du logger ind med når du skal ind på Billetto. Du skal dog bekræfte ændringen ved at indtaste din adgangskode. Herefter skal du klikke på din offentlige profil og så rediger, hvor du også her skal ændre din mail adresse og så klikke på opdater.

Din mail vil nu være opdateret på hele profilen.

Note: Hvis en konto allerede eksisterer med den emailadresse, som du er ved at skifte til, vil du se en fejlmeddelelse og din ændring vil ikke blive gemt.