Hvordan sletter jeg min konto på Billetto?

Hvis du ønsker at slette eller deaktivere din konto på Billetto, skal du klikke på 'Kontakt' i øverste højre hjørne og skrive til os, at du ønsker at blive fjernet fra Billettos overflade. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse på dette via email.

Vi bestræber os hele tiden på, at blive (endnu) bedre og vil meget gerne vide, hvordan vi kan forbedre vores platform og services. Hvis du har noget konkret feedback til, hvordan Billetto kan blive bedre, er du meget velkommen til at inkludere dette i din besked til os.