Hvordan sletter jeg min Billettokonto?

Note: Når du har anmodet om at slettet din konto bliver du automatisk logget ud. Du kan ikke logge på igen med denne konto. Hvis du arrangerer events med Billetto, så kontakt support før du sletter din konto.

 

Hvis du ønsker at slette din Billettokonto, så skal du først logge ind og derefter gøre følgende:

  1. Kør hen over dit navn øverst til højre, og klik på "Profiloverblik
  2. Klik på Slet din Billettokonto 
  3. Du skal nu indtaste dit password for at slette din konto og acceptere sletningen af din profil.

Det kan tage op til 30 dage at slette din konto. Hvis du har oprettet events kan det være at vi kontakter dig for ekstra information. Du vil modtage en bekræftelse pr. e-mail, når din konto er slettet.