Hvordan sletter jeg min Billetto konto?

Hvis du ønsker at slette din Billetto konto, så skal du først logge ind og derefter gøre følgende:

1. Klik på "Profil Overblik" (din profil øverst til højre)
  2. Klik på "Profil"
  3. Klik på "Sikkerhed & log ind"
  4. Find "Slet din Billetto konto" i bunden af siden og derefter "Klik her hvis du vil slette din konto"
  5. Du skal indtaste dit password for at slette din konto

Det kan tage op til 30 dage at slette din konto. Hvis du har oprettet events kan det være at vi kontakter dig for ekstra information. Du vil modtage en bekræftigelsesemail, når din konto er slettet.

Note: Når du har anmodet om at slettet din konto bliver du automatisk logget ud. Du kan ikke logge på igen med den konto. Hvis du arrangerer events med Billetto, så kontakt support før du sletter din konto.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores platform, så vi vil sætte pris på feedback.