Hvilke oplysninger kan jeg få om billetsalget af mit event?

Der er mange forskellige typer oplysninger om dit billetsalg du kan se på din oversigtsside.

Når du logger ind på din Billetto konto og klikker på 'Mine events' i øverste venstre hjørne af skærmen, skal du klikke på 'Administrer' på det relevante event og klikker på salgsoversigt til venstre i menuen. Her kan du se hvor meget omsætning dit billetsalg har genereret og du kan også se hvor mange billetter der er blevet solgt og hvor mange der stadig er til salg. Du kan rulle længere ned for at se en graf der viser dit billetsalgs udvikling over tid.