Hvordan kan jeg få yderligere informationer omkring mine gæster?

Som eventarrangør kan du vælge at tilføje yderligere informationsfelter som dine kunder kan/skal udfylde når de gennemfører deres køb såsom alder/køn/medlemsskab/adresse. Du kan tilføje flere felter ved at klikke på 'Brugerdefinerede Felter'.

Dette finder du ved at logge ind på din Billettokonto og klikke på 'Kalender' øverst til venstre og herefter 'Administrer'. Du finder 'Brugerdefinerede Felter' i venstre side af skærmen. Vær opmærksom på at du skal oprette dit event før du kan tilføje de brugerdefinerede felter.