Hvad sker der hvis jeg aflyser et event og hvad skal jeg gøre?

Hvis du skal aflyse et event, går du til 'Kalender' i øverste venstre hjørne, og trykker på 'skraldespanden' på dit event. Når du gør det vil der blive sendt en auto e-mail til billetkøbere og os omkring dette. Som arrangør får du også mulighed for, at skrive en personlig meddelelse med inden du aflyser eventet helt. Du vil have muligheden for at tilføje en besked til mailen med informationer om hvorfor eventen er blevet aflyst og om fremtidige datoer vil blive offentliggjorte.

Så snart der bliver trykket på 'Aflys' giver du som arrangør Billetto ret til (men vi er ikke forpligtet til) at refundere alle betalte kunder deres købte billetter tilbage. Det er arrangørens ansvar at informere køberne om refusionspolitikken samt at dine kunder vil blive tilbagebetalt.

I de fleste tilfælde når du aflyser dit event vil Billetto automatisk tilbagebetale alle billet købere for deres betalte billetter på dine vegne.

Skulle din balance(omsætningen) dog ikke stemme overens med det solgte i forhold til hvad du har stående på dit event, hvis du har modtaget forskudsudbetaling eller ligende inden eventets afholdelse, så kontakt os gerne, da vi ellers ikke kan behandle dit aflyste event. Og derved ikke kan refundere billetkøberne deres billetter.

Note: Billetto refunderer automatisk billetprisen tilbage til køberne, dog ikke billetgebyret. Dette kan tage op til 5 hverdage før pengene er på deres konto igen.