Hvordan kan jeg tilføje tilbudskoder til mine billetter?

Hvis du gerne vil have billetter med et specielt tilbud, en rabat eller bare kunne skjule billetten generelt for andre, kan du tilføje en tilbudskode til billetten. Når man tilføjer en tilbudskode til en billet, vil denne ikke være synlig for dem som besøger din eventside, med mindre de er i besiddelse af tilbudskoden. Billetten vil blive synlig når de har klikket 'Find billetter' og indtastet tilbudskoden ind i kassen hvor der står 'Hvis du har en kode, kan du indtaste den her'.

Når du er igang med at oprette dit event eller igang med at redigere i det, skal du gå ned til billetten hvor du kan vælge den ønskede billettype, navn, pris og antal. Her klikker du på det lille møllehjul 'Avancerede indstillinger' til højre, hvorefter du sætter et flueben i:

Herefter kan du klikke gem(gemmes som kladde) eller udgiv dit event.

Nu skal du så ind og generere en tilbudskode til billetten du lige har oprettet. For at gøre dette skal du klikke på Kalender øverst til venstre og Administrer på det gældende event. Her vælger du Billetkoder til venstre på skærmen. Klik nu på den orange knap Generer billetkoder. Sæt et flueben i kassen ud fra den billet du ønsker at oprette en tilbudskode til og udfyld følgende felter:

Når alle felter er udfyldt klikker du på den blå knap Generer.

Note: Når du vælger hvor mange billetter koden kan anvendes til, er det det antal koden kan bruges til i alt, og ikke hvor mange gange man kan taste koden. Eksempelvis hvis du har valgt at koden kan bruge på 2 billetter, og en billetkøber prøver at bestille 3 vil ordren blive afvist.