Hvordan kan jeg tilføje adgangskoder til mine billetter?

Hvis du gerne vil have billetter med et specielt tilbud, en rabat eller bare kunne skjule billetten generelt for andre, kan du tilføje en tilbudskode til billetten. Når man tilføjer en adgangskode til en billet, vil denne ikke være synlig for dem som besøger din eventside, med mindre de er i besiddelse af adgangskoden. Billetten vil blive synlig når de har klikket 'Find billetter' og indtastet adgangskoden ind i kassen hvor der står 'Hvis du har en kode, kan du indtaste den her'.

Når du er igang med at oprette dit event eller igang med at redigere i det, skal du gå ned til billetten hvor du kan vælge den ønskede billettype, navn, pris og antal. Her klikker du på det lille møllehjul til venstre for billetten, hvorefter du sætter et flueben i kassen

'Tilføj en adgangskode til denne billettype'

Herefter kan du klikke gem(gemmes som kladde) eller udgive eventet.

Nu skal du så ind og generere en adgangskode til billetten du lige har oprettet. For at gøre dette skal du klikke på Mine events øverst til venstre og Administrer på det gældende event. Her vælger du Rabatter & Kampagner til venstre i menuen og så Adgangskode. Herefter markerer du i bunden de billetter der skal kode på og klikker Aktiver. Nu klikker du på generer adgangskode, og opretter den ønskede kode.

Når alle felter er udfyldt klikker du på den blå knap Generer.

Note: Når du vælger hvor mange billetter koden kan anvendes til, er det det antal gange koden kan bruges til i alt, og ikke hvor mange gange man kan taste koden. Eksempelvis hvis du har valgt at koden kan bruge på 2 billetter, og en billetkøber prøver at bestille 3 vil ordren blive afvist.