Hvordan redigerer jeg mine profilinformationer som arrangør?

For at redigere dine profilinformationer skal du blot logge ind og klikke på din Kontooverblik (ikonet til venstre for dit profilbillede, oppe i højre hjørne af skærmen). Der kan du enten opdatere din "Offentlig arrangørprofil" eller dine "Personlige informationer".

- Hvis du klikker på "Offentlig arrangørprofil" kan du se en forhåndsvisning af den offentlige profil som andre ser den (afhængigt af dine privatindstillinger). Du kan tilpasse din profil efter eget behov ved at klikke på "Rediger". Her kan du ændre navn og emailadresse for arrangøren, tilføje en profil- eller coverbillede eller ændre privatindstillingerne.

- Hvis du klikker på "Personlige informationer" kan du opdatere din private profil, hvilket ikke vil være tilgængeligt for andre. Navnet og emailadressen her vil blive brugt til at identificere dig når du logger ind på Billetto. Emailadressen her vil blive brugt til at sende dig et link til at nulstille, i tilfælde af at du glemmer din adgangskode.