Hvordan redigerer jeg mine profilinformationer som arrangør?

For at redigere dine profilinformationer skal du blot logge ind, og køre hen over dit navn øverst til højre, hvorefter du kan klikke på feltet profil overblik. Der kan du enten opdatere din "Offentlig arrangørprofil" eller dine "Personlige informationer".

- Hvis du klikker på "Offentlig profil" kan du se de informationer du har sat ind på din offentlige profil (afhængigt af dine privatindstillinger). Du kan tilpasse din profil efter eget behov ved at redigere i den nuværende information. Her kan du ændre navn og emailadresse for arrangøren, tilføje en profil- eller coverbillede eller ændre privatindstillingerne. Den email der står her er den email som billetkøberen sender mails til via feltet 'Kontakt arrangør' på event forsiden.

For at se din offentlige profil som andre ser den, skal du øverst til højre holde musen hen over din profil og klikke på 'Vis din offentlige profil'  Her kan du ændre navn og emailadresse for arrangøren, tilføje en profil- eller coverbillede eller ændre privatindstillingerne. Den email der står her er den email som billetkøberen sender mails til via feltet 'Kontakt arrangør' på event forsiden.

- Hvis du klikker på "Personlige indstillinger" kan du opdatere din private profil, hvilket ikke vil være tilgængeligt for andre. Navnet og emailadressen her vil blive brugt til at identificere dig når du logger ind på Billetto. Emailadressen her vil blive brugt til at sende dig et link til at nulstille dit password, i tilfælde af at du glemmer din adgangskode. For at nulstille din adgangskode kan du og tilgå feltet 'Sikkerhed'.