[VIDEO] Hvordan kan jeg indsamle ekstra information om gæsterne?

Hvis du har brug for nogle yderligere oplysninger om dine gæster, kan du oprette et ekstra felt som dine gæster skal udfylde inden de checker ud ved betalingen.

Find vej til eventet som du gerne vil ændre under "Mine events" øverst til højre. Du kan finde denne formular under Administrer > Avancerede indstillinger > Deltagerinformation

Lad os sige at du er ved at arrangere et show med middag og du gerne vil spørge dine kunder om de har nogen kostmæssige præferencer.

1. Vælg navnet på feltet

2. Indtast anden evt. information

3. Vælg om dette felt er nødvendigt at udfylde inden dine gæster gennemfører billetkøbet.

4. Vælg en felt-type: Vælg imellem "dropdownmenu" for en option med valgmuligheder; "stor tekstboks" for et mere uddybende svar; eller "tekstfelt" for et kort svar.

5. Vælg om du vil stille dette spørgsmål én gang per ordre eller én gang per billet. Hvis dit spørgsmål er specifik for hver enkelt gæst, så vælg den sidste for at få informationer om hver enkelt gæst. Hvis din forespørgsel kan være gældende for en gruppe kan du roligt vælge den første.

6. Hvis du ønsker at dette felt kun skal fremgå ved en særlig billettype, kan du slå denne funktion til ved sidste trin og vælge den billettype du ønsker (f.eks. en billet, der inkluderer middag i dette eksempel)

Nu hvor du er færdig vil dine gæster have mulighed for at indtaste denne information ved check-out, inden de betaler for billetten.

VIDEO:

Vælg "Booking questions" fra menuen i videoen for at se denne funktion blive anvendt.