Kan jeg downloade min gæsteliste?

I stedet for at downloade din gæsteliste, kan du nu anmode om at få den sendt til en E-mailadresse.

Find dit event under "Kalender" i øverst på siden til venstre. Inde under Administrer > Check-In > Gæsteliste kan du vælge filen med den gæsteliste som du ønsker at modtage, indtaste din E-mailadresse og klikke på "Anmod".

PDF fil

Denne fil indeholder en liste af gæster grupperet efter billettype og viser kun dine gæsters navne, ordrenumre og billetternes stregkodetal. Denne gæsteliste er mest nyttig for manuelt at strege dine gæsters navne når de ankommer.

XLS fil

Denne fil indeholder flest oplysninger om dine gæster og deres billetter. Ordrer står kronologisk og oplysninger om adgangskoder og tilpassede felter er inkluderet. XLS filer kræver, at du har software der kan håndtere regneark, f.eks. Google Sheets eller Microsoft Excel.

CSV fil

Denne fil indholder samme data som XLS filer, men kræver, at du har software der kan håndtere kommasepararede regneark, f.eks. Google Sheets eller Microsoft Excel.

Email liste

Denne simple .txt fil indholder kun emailadresser på dine gæster, adskilt med kommaer. Denne gæstliste er nyttig for at oprette mailinglister eller for at sende opdateringer omkring dine events til dine gæster.

Attendium kompatibel gæsteliste

Denne .xls fil er designet til at være kompatibel med appen Attendium, som bruges til administration af gæstelister. Den indholder oplysninger som navn, email og stregkodenummer og gæsterne grupperes i transaktioner fremfor enkeltbilletter.