Jeg ønsker at refundere min billet, hvad skal jeg gøre?

De fleste billetter kan desværre ikke refunderes, men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering af din(e) billet(ter). Du skal derfor tage kontakt til dem, for at finde ud af hvilke muligheder du har. Du kan kontakte arrangøren ved at gå ind på eventet og trykke på 'Kontakt arrangør'

Vær opmærksom på: Bookinggebyret og online kortgebyrer vil ikke blive refunderet, kun billetprisen. Refunderingen kan tage 3-5 bankdage, før det vil kunne ses på din konto.