Jeg ønsker at refundere min billet, hvad skal jeg gøre?

De fleste billetter kan desværre ikke refunderes, men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel og refundere din(e) billet(ter). Du skal derfor i kontakt med dem, for at finde ud af, hvilke muligheder, du har. Du kan kontakte arrangøren ved at gå ind på eventet og trykke på "Kontakt arrangør".

Vær opmærksom på: Ved refunderinger refunderes bookinggebyret ikke. Online kortgebyrer vil ikke blive refunderet. Refunderingen kan tage op til 5 arbejdsdage, før de vil kunne ses på din konto.