Kan jeg indsamle flere informationer om mine gæster, eks. telefonnr, medlemsnr o.l.?

Du har mulighed for at tilføje ekstra felter, som dine billetkøbere skal udfylde i forbindelse med bestillingen, eksempelvis 'Alder' eller 'Medlemsnr.' o.s.v. Du tilføjer ekstra felter under 'Kalender' øverst til venstre, klikker 'Administrer' og så 'Brugerdefineret felter'. Vær opmærksom på at du skal oprette din eventside først, og derefter kan du tilføje ekstra felter.