Kan jeg indsamle flere informationer om mine gæster, eks. telefonnr, medlemsnr o.l.?

Du har mulighed for at tilføje ekstra felter, som dine billetkøbere skal udfylde i forbindelse med bestillingen, eksempelvis 'Alder' eller 'Medlemsnr.' o.s.v. Du tilføjer ekstra felter under 'Mine events' øverst til højre, klikker 'Administrer' og så 'Markedsføring' og så 'Deltager information'. Vær opmærksom på at du skal oprette din eventside først, og derefter kan du tilføje ekstra felter.

Så kan du tilføje de felter du ønsker. Hvis du vælger de skal udfyldes under købet skal køberne besvar disse i købsprocessen, hvis det er efter køber man vælger modtager de en mail med dem. Men hvis køberne vil kan de godt undlade at svare på de 3 mails vi sender som reminder på det. Så det kan være en god ide at gøre det under købet.

Husk at vælge feltet som påkrævet så i modtager et svar fra kunden, på den måde kan kunden ikke springe feltet over. Det kan de hvis dette ikke er sat som påkrævet.