Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er nødt til at aflyse mit event?

Hvis du skal aflyse et event, går du til 'Kalender' i øverste venstre hjørne, og trykker på 'skraldespanden' ved siden af dit event. Når du gør det vil der blive sendt en auto e-mail til billetkøbere og os omkring dette. Men som arrangør får du også mulighed for, at skrive en personlig meddelelse med inden du aflyser eventet helt. Så snart der bliver trykket på 'Aflys' vil pengene blive tilbageført til billetkøbernes kort indenfor 3-5 hverdage.

Gebyrer bliver ikke refunderet til billetkøberne, som nævnt i vores handelsbetingelser.

OBS! Som arrangør skal du også være opmærksom på, at din gæsteliste med navn, email osv. til deltagerne, vil forsvinde når du aflyser et event. Så sørg derfor at have hentet dine gæstelister ned inden eventet aflyses.