Kan jeg se mine gæsters e-mailadresser?

Ja det kan du godt, e-mails fremgår af din CSV/Excel fil eller e-mail filen. Du downloader din gæsteliste ved at klikke på 'Kalender' og 'administrer' på det ønskede event og herefter vælger du gæsteliste i menuen til venstre.

Du kan også slå enkelte gæster og E-mailadresser op under “Ordrer”. Her kan du ligeledes anmode om refundering af billetter for dine gæster samt gen- eller videresende billetter hvis en af dine gæster har indtastet en forkert E-mailadresse.