Kan jeg se mine gæsters e-mailadresser?

Ja det kan du godt, e-mails fremgår af din CSV/Xls fil eller e-mail filen som kun indeholder emails. Du downloader din gæsteliste ved at klikke på 'Mine events' og 'administrer' på det ønskede event og Oversigt hvorefter du vælger 'Gæsteliste & Rapporter' i menuen til venstre.

Du kan også slå enkelte gæster og E-mailadresser op under “Ordrebehandling” i menuen til venstre under 'deltagere'. Her kan du ligeledes anmode om refundering af billetter for dine gæster samt gen- eller videresende billetter hvis en af dine gæster har indtastet en forkert E-mailadresse.