Skal jeg vælge SMS bekræftelse?

Nej SMS bekræftelsen er ikke noget man skal vælge. Dette er en tilvalgsservice som vi tilbyder vores kunder, hvis man ønsker at modtage sin ordrebekræftelse på SMS. Man modtager altid sin ordrebekræftelse med billetterne i på den e-mail man oplyser under købet.

Note: Hvis du undlader at klikke flueben i kassen ud for SMS bekræftelse, vil du ikke komme til at betale for eller modtage denne. Dette er valgfrit.