E-faktura

E-Faktura er en valgfri funktion der gør det muligt for dine potentielle billetkøbere at anmode om betaling med e-faktura.

Hver anmodning vil generere en email til kontoens email adresse samt en valgfri email adresse, og det er op til dig som arrangør at godkende afsendelse af billetterne, at oprette og sende fakturaer og at modtage betaling.

Under bestillingen vil Billetto indsamle alle relevante oplysninger fra billetkøberen, så du har alt det du skal bruge for at kunne oprette fakturaer.

Billettos standard billetgebyr + faktureringsgebyr (10 DKK) pr. godkendt ordre påløber som omkostninger ved valg af e-faktura.

Du sætter det op ved at logge ind på din Billetto profil, klikker kontooverblik øverst til højre, derefter E-faktura indstillinger. Du indtaster den email som skal modtage notifikationer, når en kunde vælger faktura løsningen. Derefter sætter du flueben i Enabled og trykker gem.

Nu har dine kunder muligheden for at betale med både EAN nummer og via faktura. Hvis du klikker flueben i feltet EAN verification så er det påkrævet at dine købere SKAL udfylde dette, hvis de vælger faktura løsningen. Hvis der IKKE er flueben i kassen så er det valgtfrit for køberen om det er med EAN nummer eller via fakturaen de vil betale.

For at kunne se de ordre som er valgt med fatura løsningen af dine kunder, skal du klikke på konto overblik øverst til højre, og derefter E-faktura, her vil alle dine kunders ordre ligge.