E-faktura

Hvordan virker det?

1. Du kan slå E-faktura funktionen til på din Billetto konto. (forneden kan du se hvordan)

2. Billetkøberne kan nu vælge at betale via faktura.

3. Billetkøberen udfylder den relevante information for ordren. Vi sender derefter en bekræftelses e-mail til dig.

4. Du kan nu sende billetkøberen en faktura ud fra jeres eget system.

5. Når du kan se at billetkøberen har betalt for fakturaen, kan du logge ind på din Billetto konto og markere ordren som betalt. Herefter vil vores system automatisk generere billetter til billetkøberen og sende dem.

Hvordan slår man E-faktura til:

1. Du logger ind på din Billetto konto.

2. Klikker på profiloverblik øverst til højre

3. Klikker på Betalingsmuligheder

4. E-faktura indstillinger og klikker et flueben i enable og derefter gem.
  5. E-faktura er nu slået til på din profil.

Hvordan håndterer du E-faktura:

1. Når du modtager en bekræftelses mail fra os, genererer du en faktura i dit eget system, og sender denne i en mail til billetkøberen.

2. Når den er betalt, logger du ind på din Billetto konto.

3. Herefter klikker du på profiloverblik øverst til højre, og vælger E-faktura til venstre i Betalingsmuligheder menuen.

4. Find den ønskede faktura og klik på knappen markeret som betalt for at sende billetter til billetkøberen.

Note: Du skal have oprettet et event før denne funktion dukker op.