E-faktura

Hvordan virker det?

1. Du kan slå E-faktura funktionen til på din Billetto konto. (forneden kan du se hvordan)

2. Billetkøberne kan nu vælge at betale via faktura.

3. Billetkøberen udfylder den relevante information for ordren. Vi sender derefter en bekræftelses e-mail til dig.

4. Du kan nu sende billetkøberen en faktura ud fra jeres eget system.

5. Når du kan se at billetkøberen har betalt for fakturaen, kan du logge ind på din Billetto konto og markere ordren som betalt. Herefter vil vores system automatisk generere billetter til billetkøberen og sende dem.

Hvordan slår man E-faktura til:

1. Du logger ind på din Billetto konto.

2. Klikker på profiloverblik øverst til højre

3. Klikker på Betalingsmuligheder

4. Herefter klikker du på Betalingsløsning  og vælger E-faktura.
  5. Du slår det til til højre på det lille ovale ikon. E-faktura er slået til når den skifter fra grå til blå.

Hvordan håndterer du E-faktura:

1. Når du modtager en bekræftelses mail fra os, genererer du en faktura i dit eget system, og sender denne i en mail til billetkøberen.

2. Når den er betalt, logger du ind på din Billetto konto.

3. Herefter klikker du på profiloverblik øverst til højre, og vælger Betalingsløsning og E-faktura til venstre under Betalingsmuligheder.

4. Find den ønskede faktura og klik på knappen markeret som betalt for at sende billetter til billetkøberen.

Note: Du skal have oprettet et event før denne funktion dukker op.