Kan jeg foretage en refusion via Event Manager?

Ja, du kan godt foretage refusioner via Event Manager. Det er dog kun kun muligt at refundere ordrer, som er foretaget gennem Event Manager. Bemærk venligst, at hvis du har mere end én til at sælge billetter igennem vores app, så vil refusioner være begrænset til det givne terminalnavn. Det betyder at hvis en ordre er foretaget fra terminal X, så kan denne kun blive refunderet fra terminal X. Terminal Y vil ikke have adgang til terminal Xs ordrer.

• Klik Show order nederst i venstre side af Event Manager-funktionen
  • Vælg den ordre som du vil refundere og tryk Refund order
  • Hvis du er sikker på at du vil refundere, tryk Yes
  • Hvis ordren refunderes vil der blive vist en grøn besked med teksten Refund complete

Refusioner kan kun foretages med den oprindelige betalingsmetode. Således kan betalinger kontant kun refunderes kontant, kreditkortbetalinger kan kun refunderes gennem kreditkortterminalen.