Kan jeg foretage en refusion via Billetto-appen?

Ja, du kan godt foretage refusioner via Billetto-appen. Det er dog kun muligt at refundere ordrer, som er foretaget gennem appen.

Bemærk venligst, at hvis du har mere end én til at sælge billetter igennem vores app, så vil refusioner være begrænset til det givne terminalnavn.

Det betyder at hvis en ordre er foretaget fra terminal X, så kan denne kun blive refunderet fra terminal X. Terminal Y vil ikke have adgang til terminal Xs ordrer.

Du skal derfor bare anvende det samme terminal navn til at foretage refusionen på.

1. Du logger ind på appen (klik her)

2. Hvis du logger ind med e-mail, skal du skifte til arrangør, ved at klikke på din profil nederst til højre. Hvis du logger ind med arrangørnøglen vil den skifte til din arrangør profil med det samme.

3. Du klikker på eventet du skal refundere en ordre på

4. Du klikker på dørsalg

5. Du klikker på vis ordre nederst til venstre

6. Du vælger den ordre på listen der skal refunderes og klikker på den

7. Du klikker nu på refunder ordre

8. Der vil nu stå at refunderingen er gennemført.

9. Klik på krydset til højre eller bare i det grønne felt, og gå tilbage til dine events hvis du er færdig med at refundere.

Note: Refusioner kan kun foretages med den oprindelige betalingsmetode. Således kan betalinger kontant kun refunderes kontant, kreditkortbetalinger kan kun refunderes gennem kreditkortterminalen og så videre. Bemærk alle disse betalinger kører udenom BIlletto, da vi ikke fysisk får pengene kontant eller kort ind til os. Vi registrer kun billetsalget for jer.