[ENTERPRISE] Hvordan opretter jeg en kampagne med en kode på mit event uden siddepladser?

Uden siddepladser

• Gå til event- eller kontoniveaukampagner
  • Klik Opret kampagne → Indtast navn på kampagnen → Klik Opret

• Kampagnevilkår: Generer unik kode
  • Indtast kode
  • Hvis koden er begrænset til x antal transaktioner, indtast da antal transaktioner. Hvis intet indtastes vil dette være ubegrænset.
  • Gem kampagnevilkår

Mulighed 1

• Kampagneeffekt: Indstil pris per billettype
  • Vælg billettype
  • Indtast pris på billettype
  • Gem kampagneeffekt

Mulighed 2

• Kampagneeffekt: Lås op for billettype
  • Vælg imellem dine skjulte billettyper (billettype skal markeres som skjult under eventoprettelse)
  • Hvis koden er begrænset til X antal billetter, indtast da antal billetter. Hvis intet indtastes vil dette være ubegrænset.
  • Gem kampagneeffekt

Mulighed 3

• Kampagneeffekt: Indstil rabat i procent (NB: På kontoniveau kan du kun vælge Indstil rabat i procent)
  • Indtast rabatprocent
  • Gem kampagneeffekt