Hvilke enheder kan jeg bruge til at sælge billetter i døren?

Vi anbefaler at du bruger din Event Manager-app, tilgængelig for IOS enheder med software version 8.0 eller nyere. Du kan også sælge billetter ved hjælp af en computer, men vær opmærksom på at denne løsning ikke opdateres lige så ofte som vores Event Manager-app. Du kan finde appen her.

For at sælge billetter gennem computer skal du blot gå til CalendarManage på dit event → Event Manager. Scroll ned og du vil finde nedstående muligheder. Vælg 'Open in browser' for at sælge billetter via en computer.